Stereo Sweater

English below

Wow! Een nieuw patroon voor dames, één met een col en met wel 5 verschillende mouwopties en diverse lengtes. Toen ik dit patroon van Misusu mocht testen sprong ik een gat in de lucht!

Wow! A new ladies pattern, one with a turtleneck and a million options for sleeves and length. I was over the moon when I was able to join the Misusu test team.

Ik maakte een sweater lengte in zwarte jogging, met zwarte boordstof en goudkleurig nepleer. Balonmouwen in een volledige maat EE. Om het af te maken maakte ik er een nepleren Doris bij. Wat blijkt; dit kan prima zonder rits!

I used black jogging and ribbing for my first version, with a fau leather stripe. Balloon sleeves and sweater length, straight EE. I made a matching faux leather Doris to complete the outfit.

De coll is zo comfortabel, samen met de oversize pasvorm. Dit schreeuwt gewoon om een jurk-hack! Ik heb de sweater verlengd naar halverwege de bovenbenen en heb heupbreedte GG genomen met EE bovenkant. Ik heb de jurk iets getailleerd om een beetje een gevormd model te krijgen. De roze stof is een stevige jogging en de voorkant van de coll is boordstof.

Tot zover mijn versies, maar er komen er vast meer want dit is voor mij liefde op het eerste gezicht!

The turtle neck and the oversized fit make this the most comfortable pattern ever. Therefor it just screames to be hacked into a dress. I lengthened the sweater and made a GG hip with EE top. I took the sideseams in just a little bit to create a little more shape at the waist. I used a thick jogging and regular ribbing.

Thus far my two versions, but there will be more for sure because it was love at first sight!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *