Stoffen en inspiratie

Op deze pagina kun je een overzicht zien van de verschillende stoffen! omdat het lastig is en heel abstract, heb ik besloten om gemaakte kleding in de stoffen te laten zien waar het mogelijk is, met verschillende combinaties. Echt inspiratie dus!

Voorjaar 2020 – Natural series

Voor het voorjaar 2020 heb ik gekozen voor een prachtige collectie uit de Natural series van Beebs.

Duizend Bloemetjes
De duizend bloemetjes vind ik prachtig! Ze kleuren perfect met de roest kleurige uni. Deze kan ik me ook zomaar voorstellen in een moeder-dochter set!

Eucalyptus
Deze stof is net donkerder dan mintgroen, perfect voor shirts, jurkjes, broekjes, pakjes… alles eigenlijk 🙂

Groene ranken
Deze heeft wel wat weg van de Eucalyptus maar het groen is echt groen. Prachtig voor stoere pakjes en jurkjes!

Granen en Gouden bladeren
Prachtig met camel Uni en ik denk ook met Kiezel voor een wat zachter geheel

Kersenbloesem en Botanisch
Ik heb nog niet overal wat van gemaakt, dus helaas moet je het hier met stof doen. De kersenbloesem vind ik te gek voor de zomer, en de botanische is een super mooie warme kleur.

Uni’s

Van al die mooie stoffen wil je natuurlijk setjes maken. Dit kan met effen stoffen, ik noem ze uni’s. Al kun je ze natuurlijk ook uitstekend als effen jurkje of unisex pakje dragen!

Voertuigen

Als je dacht dat graafmachines en vliegtuigen alleen voor meisjes zijn? Nou dan heb je het goed mis!

Panterprint en bijpassende uni’s

Nel in je pantervel, ik ben er nog steeds gek op. Mijn dochter gaat volledig gehuld in Panter en ik doe lekker met haar mee. Ik heb nu nog bruine panter, nude panter en mauve panter. Hier passen meerdere uni’s bij. De mauve uni, maar ook de kiezel en de zwart. En de nude panter staat geweldig bij de roze rib. Kijk maar naar het jasje Nyah.

Dierenprint

Toen ik begon met Prinsenpootjes wilde ik alleen maar dierenplaatjes gebruiken, echt kinds… maar ondertussen weet ik dat het toch echt niet werkt zo – en ooooh wat zijn er mooie stoffen overal te krijgen! Ik zal altijd nog wat dieren in het assortiment houden, want soms zijn ze toch ook té schattig?

Giraffen en Jungle Fever
Voor stoere dierenliefhebbers heb ik een prachtige giraffenprint met vlinders en een ware jungle! Olifanten, giraffen, welk dier herkent jouw kindje nog meer? Ze combineren allebei goed met de cognac uni en met de olijfgroen uni

Walvissen en Narwals
Ik houd van dieren uit de zee, heb al super veel walvisprintjes gehad en deze zal ook niet de laatste zijn – de foto van de walvissen komt snel!

Biologische oesters en flamingo’s
Van het merk Elvelyckan heb ik nog een aantal prints. De oesters in drie kleuren en de flamingo’s. Dit is biologische stof, dus ook nog verantwoord. En het is zo zacht, ideaal voor premature kleding

Leeuwtjes en beren
Stof om baby en kinderkleding mee te maken is vaak dun. Dat komt omdat het lekker rekbaar moet zijn. Voor de winter zijn dikke jersey stoffen fijn, maar die rekken iets minder. Ideaal voor pakjes deze stoffen! Helaas zijn de blauwe beren op, maar de roze zijn nog verkrijgbaar!

Stippen

Ik kan niet genoeg krijgen van stippen. Zwart-wit, roze en mint. Voor nu heb ik mezelf een stippenstop gegeven – maar wie weet!